• 2017. 10. 18. szerda
  Lukács
 • EUR: 307.82 Ft

  USD: 261.89 Ft
 • CHF: 267.50 Ft

  GBP: 344.99 Ft
 • 9 ℃
  21 ℃

15 ÉS 16 ÉVES FIÚK MEGVERTEK ÉS MEGKÉSELTEK EGY FÉRFIT - EMBERÖLÉSI KÍSÉRLET - TELJES CIKK - KÉPEKKEL

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói 48 órán belül elfogtak két fiatalkorú fiút, akik megvertek és késsel szúrtak meg egy győri férfit.

- Bűnügyi hírek

  Fotó: police.hu

A rendőrségre 2017. október 8-án a hajnali órákban érkezett a bejelentés arról, hogy Győrben ismeretlenek megvertek és megszúrtak egy férfit. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy parkban ismeretlen személyek egy vasból készült szemetes edénnyel és később ököllel bántalmazták a padon fekvő sértettet, majd egy késsel többször megszúrták a férfit. A mentők a sértettet súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatást követően 2017. október 9-én beazonosítottak és elfogtak két fiatalkorú fiút, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatóak.

A 15 és 16 éves fiatalkorút előállították és - őrizetbe vételük mellett - emberölés kísérlet bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A két gyanúsított beismerte a bűncselekmény elkövetését.

  Fotó: police.hu

  Fotó: police.hu

  Fotó: police.hu


  Fotó: police.hu


  Fotó: police.hu


  Fotó: police.hu


  Fotó: police.hu


  Fotó: police.hu


  Fotó: police.huHozzászólások