• 2017. 10. 18. szerda
  Lukács
 • EUR: 308.14 Ft

  USD: 261.77 Ft
 • CHF: 267.54 Ft

  GBP: 344.99 Ft
 • 9 ℃
  21 ℃

ELŐZETESBEN A KÉSELŐ FIATALOK - ELFOGTÁK A 15 ÉS 16 ÉVES KÉSELŐT - TELJES CIKK - KÉPEKKEL ÉS VIDEÓVAL

A Győri Járásbíróság elrendelte annak a két fiatalkorú fiúnak az előzetes letartóztatását, akik bántalmaztak és többször megszúrtak egy helyi férfit Győrben.

- Bűnügyi hírek

Amint azt korábban megírtuk, egy 15 és egy 16 éves fiatalkorú fiú 2017. október 8-án hajnalban, egy győri parkban vasból készült szemetes edénnyel és ököllel bántalmazott egy padon fekvő férfit. Az ütlegelést követően a sértettet egy késsel többször meg is szúrták. A mentők a bántalmazott férfit életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói 48 órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, akiket emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A két fiatalkorú beismerte tettét és kihallgatásukkor több, általuk korábban elkövetett bűncselekményről is beszámoltak.

  Fotó: police.hu

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya előterjesztést tett a két fiatal előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a Győri Járásbíróság 2017. október 11-én hozott határozatában elrendelt.

  Fotó: police.hu
 


Hozzászólások